Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
tinidolgok

Szex

TiniLány · 1 éve
Kinek mit jelent ez a szó? Egy szűz lány életét nagyon meghatározó dolog ez az egész úgy ahogy van. A partner, a helyszín, az érzés... 
Mi lányok úgy képzeljük el ezt, ahogy a filmekben.. Valentin nap, egy Hotel, folyosó rózsákkal kirakva, egy francia ágy, és egy ideális pasi (kinek mi az ideál)....az egész csodás úgy ahogy van. Ahogy rád néz közben, ahogy a füledbe súg, ahogy ölel és ahogy szépen lassan leveszi rólad a ruhát végig perzselve ezzel a mozdulattal az egész tested.. Ahogy végig csókol a homlokodtól egészen a lábujjadig minden egyes részt, ahogy elüti az időt egy-egy test tájon.... Majd reggel egy csodálatos reggelivel ébreszt. 
Ez az elképzelés....
Aztán van a valóság, ahol kiderül, hogy semmi nem úgy van ahogy elképzelte az ember. Egy lerobbant kocsi a világ végén a szerelmeddel? Lehet hogy nem is olyan rossz, mint gondolnád. Egy lovarda, ahol senki más nincs csak egy cuki lovász fiú a félmeztelen testével és te? Miért ne. 
Annyi féle dolog, helyszín és érzés van ami ilyenkor át futhat az ember agyán és testén egyaránt. A lényeg, hogy bárkivel is lesz az első alkalmad,végig légy biztos magadban, és soha ne olyan partnert válassz akiben nem bízol, mert ez az alkalom örökre megmarad, csakúgy mint az első szerelem. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
TiniLány
Egy átlagos 16éves tini lány. Aki vidéken él, de Egerben tanul. Azért hoztam létre ezt a blogot, mert úgy érzem vannak "tabu" témák az életünkben, amit nehezen beszélünk meg a másikkal. Hát én nyíltan fogok beszélni MINDENRŐL és SEMMMi nem fog kimaradni a posztjaim közül ami szerintem tabu téma. Ha kérdésetek van, vagy szeretnétek, hogy beszéljünk meg egy adott dolgot nyugodtan írjatok :)