Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
tinidolgok

Műköröm, szempilla, szemöldök

TiniLány · 10 hónapja
Sziasztok gyerekek! 
Gondoltam bele vágok ebbe a témába is, hisz szerintem ez sem maradhat ki a tabu témák közül. Kezdjük azzal, hogy nem vagy mű ne tedd magad azzá! 
Össze állítottam nektek 5menüpontot amit szerintem nem kellene, hogy tegyenek a mai lányok/nők. 
1:műszempilla
Tényleg szép, de mikor már 10méteres és a szélvédőt törli nem annyira teccetős a dolog. 
2:szemöldök 
Könyörgöm nem egy fantasy filmben vagyunk, ahol a szemöldök egy vonal és ez menő! Ez a valóság. Szép ha kivan húzva, de nem kell egy egész festékboltot felhasználni rá. 
3:műköröm
Nőies, szexy, kihívó. Énis szeretem. De ne legyen km-es körmöd ha azt akarod, hogy a kezed szépnek tűnjön. Ez a változat inkább egy hibridre emlékeztet nem pedig egy női kézre. Halvány és egyszerű. Ez az ami szép. Bár van aki ezek ellentettjét csinálják. NE"!!
4:Öltözék
Nyáron még oké a rövidnadrágban, toppban járkálós szett. De ha télen is bevállalod ugyanezt az öltözéket az mar nem a szexis nőcire fogja az embereket emlékeztetni, hanem inkabb arra, hogy valahonnan északról jöttél. Inkább ne! 
5:smink
Szolidaritás. Sokan nem tudják mit jelent ez a szó. Pedig néhány emberre rá férne ha utána keresne...Egy buliban bármilyen smink elviselhető. De könyörgöm egy hétköznap reggel ne nézz már ki úgy, mint aki éppen bulizni készült csak eltévedt. Nagyon nem menő. Suliban meg pláne nem. 

Na remélem segítettem valamit azoknak akik hiszik,hogy ezek a dolgok menők. 
Sziasztok 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
TiniLány
Egy átlagos 16éves tini lány. Aki vidéken él, de Egerben tanul. Azért hoztam létre ezt a blogot, mert úgy érzem vannak "tabu" témák az életünkben, amit nehezen beszélünk meg a másikkal. Hát én nyíltan fogok beszélni MINDENRŐL és SEMMMi nem fog kimaradni a posztjaim közül ami szerintem tabu téma. Ha kérdésetek van, vagy szeretnétek, hogy beszéljünk meg egy adott dolgot nyugodtan írjatok :)